Terci de ovaz cu cacao si banane

de deyutzky in Mancare copii, 14 Mar 2020 | 9570 vizualizari

 

O idee de mic dejun rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • un praf de sare
  • 1 lingura de cacao
  • 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
  • 1 banana coapta bine si pasata cu furculita

Optional:

  • 1 lingurita de miere
  • felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu cacao si banane:

Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura. 

Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.

Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute. 

Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.

Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.

Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.

Va doresc Pofta Buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de ovaz cu mere