Testoasa ciocolatoasa

de Corinuta in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 4132 vizualizari

 

Un desert rapid, simplu si atragator ptr cei mici si nu numai:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic cu budinca de ciocolata (sau de vanilie sau de care doriti:)
  • 450 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • 3 piscoturi
  • 10 biscuiti
  • 100-150 g ciocolata amaruie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Testoasa ciocolatoasa:

Se face o budinca din praful de budinca, lapte si zahar conform cu instructiunile de pe ambalaj. Intr-un castron pe care l-am udat putin turnam budinca, apoi o dam la rece. 

Dupa ce s-a racit, rasturnam budinca pe un platou. Taiem capetele de la piscoturi sa formam picioarele si codita broscutei, iar ptr cap lasam un capat mai mare putin. 

Topim ciocolata si o turnam peste biscuitii aranjati pe un gratar sau farfurie. Cand s-a intarit ciocolata ii asezam pe budinca si formam carapacea.

TIPS-URI

1

Daca aveti creioane ptr decor puteti desena pe carapace ce forme doriti:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Testoasa ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu inghetata