Tiramisu reţetă originală, cu zmeura

de Ligia Bxl in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 15880 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Ceva bun,racoros si cu aspect placut!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet de piscoturi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de zahar+2 pliculete de zahar vanilat
  • 250 gr de mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 gr zmeura
  • 1 cana de cafea neindulcita
  • frisca pentru ornat
  • putina ciocolata rasa pentru ornat
  • frunze de menta pentru ornat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu zmeura:

Tiramisu reţetă originală

Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema omogena.

Se bate smantana pentru frisca si se amesteca apoi cu crema de mascarpone(eu in loc de albusuri am folosit smantana pentru frisca).

Aceasta crema se da la rece apoi pregatim piscoturile,care se rup bucatele mici,se trec prin cafea neindulcita.

Se asambleaza cupele:se pun mai intai piscoturi insiropate apoi cu un posh se pune cate putin din crema in fiecare cupa,apoi se pun cateva zmeure pe marginea lor pentru a avea un aspect deosebit.

Se pun iar piscoturi insiropate,apoi se orneaza cu frisca,se presara ciocolata rasa,se pune cate o zmeura deasupra si o frunza de menta pentru aspect.

Se dau la rece.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni