Tocana cu masline si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 10 Feb 2011 | 5957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.ciuperci proaspete
  • 1 kg ceapa
  • 2 cartofi
  • 150 gr.telina
  • 2 ardei capia rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • 200 gr masline
  • 3 buc.foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50ml vin rosi
  • zeama de lamaie 1 lingura
  • 3 graunti de usturoi
  • 5 linguri cu ulei
  • suc de rosii 200 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu masline si ciuperci:

Toate legumele se curata si se spala dupa care se vor taia julienne, numai cartofii se vor taia cuburi. Intr-o cratita potrivita punem uleiul la incins si adaugam pe rand legumele la calit dupa cum urmeaza:ceapa,ardeiul,telina,ciupercile,cartofii maslinele si apoi se asezoneaza adaugandu-se si vinul deasemeni sucul de lamaie si cel de rosii .Cand toate sunt gata se poate pune usturoiul taiat marunt si patrunjelul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume