Tocana de cartofi cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2021 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500g carnati afumati
  • 5 cepe
  • 1 ardei capia
  • 500g pasata de rosii
  • 100g ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnati:

Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei.

Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie.

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.  

Ceapa se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min.  

Se pun ardeii, vegeta, boia afumata, piper, apa si se fierbe 10 minute.

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun peste ceapa.

Se adauga apa cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert.

Dupa 10 minute se pun si carnatii prajitzi si se mai fierbe 10 min.

Se adauga pasata de rosii, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 min.

Se toaca marunt mararul si se pune in cratita, se amesteca si se mai lasa 2-3 clocote.

Se introduce in cuptor 15-20 minute ca sa scada sosul.

Se mananca cu muraturi asortate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu inimioare de pui