Tocanita de naut cu carne de porc

de ilinca_rox in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2014 | 4463 vizualizari

 

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.
Este un preparat usor si foarte gustos.
Sper sa va placa~!

 

INGREDIENTE

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.

Spalam, curatam si tocam legumele. 

Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.

Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.

Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.

Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.

La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de naut cu carne