Tocanita de pui si ciolan afumat

de MotanLaOale in Mancare copii, 17 Iul 2019 | 4835 vizualizari

 

In incercarea de a multumi cei doi nepoti am inventat aceasta tocana. :)))
A iesit nemaipomenit de buna, peste asteptari.
"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de pui
  • 400 g ciolan afumat
  • 4 cepe
  • 3 ardei capia
  • 3 ardei verzi
  • 3 cartofi
  • 1 legatura marar
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui si ciolan afumat:

Carnea de pui este de la cateva tacamuri de pui fierte separat si indepartate oasele.

Ciolanul se taie bucati mai mici.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pun bucatile de ciolan, vegeta, piper, boia afumata si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.  

Se pun si ardeii si se mai fierbe 10 minute. 

Se pune carnea de pui si cartofii, se completeaza cu apa si se mai fierbe 15-20 minute.  

Se pun rosiile taiate si pasta de bulion, se amesteca bine si se fierbe 5 minute.

Se pune si mararul tocat marunt si se amesteca.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sa scada si sa prinda culoare.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sweet Arpacas