Tocanita din carne de porc

de Panacris in Retete Delikat, 1 Aug 2018 | 2387 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Le-am redescoperit cu noua provocare propusa de Bucataras. Recunosc ca am început să devin dependentă de ele. Cum era de așteptat, a trebuit să testez noile arome și în preparate cu carne. Sunt minunate! Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • Fleică de porc cca. 1300 g
  • Ceapă galbenă 2 bucăți
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei vegetal 1 lingură
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Ierburi si boia Delikat 3 linguri
  • Bere blondă 500 ml
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit  în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.

După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și berea, se acoperă, se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore. Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov