Tochitura de porc cu organe

de marinicayou10 in Porc, 17 Mai 2012 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inima de porc
  • ficat de por
  • ccarne de porc
  • jumatate de capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • putin ulei si apa
  • Garnitura:
  • piureu sau mamaliga
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu organe:

Taiem carnea de porc in cubulete si o punem in tigaie cu putin ulei.Dupa ce o intoarcem,adaugam ficatul taiat si el cubulete.Dupa ce sau rumenit putin,adaugam si inima.Le calim putin,apoi adaugam sare,piper si condimente si o cana si jumatate de apa si lasam sa fiarba pana scade din apa.Adaugam la urma usturoiul taiat feliute subtiri.

Servim cu piureu de cartofi sau cu mamaliguta

Pofta buna :*:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu organe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca