Tochitura din organe de porc - Mancare traditionala plina de savoare

de Julie in Porc, 21 Iul 2010 | 39697 vizualizari

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

21.07.2010, 11:11

Tare buna este,am venit si cu furculitele,poate capat si eu o portie.

Dana Cristea - pusikmea 1

21.07.2010, 13:22

nadina73 1

21.07.2010, 14:34

cum sa ajung la o portie?super 5 furcu

Ina 1

21.07.2010, 18:54

o portie pentru Costel, va rog

ela 1

21.07.2010, 18:56

si pt mine.....

Julie 1

21.07.2010, 22:53

Pai, sa vedem...o portie pentru Silvioara,una pentru Pusik, inca una pentru Nadina...Ina , tu nu vrei? Il hranim doar pe Costel? Si ...vine portia si pentru Ela!

Bucataria_lui_Tavi 1

22.07.2010, 14:45

Si una pentru mine Julie !

Julie 1

22.07.2010, 23:34

Vine,vine! si portia ta ,Tavi!

mena29 1

23.07.2010, 23:08

Julie 1

24.07.2010, 10:09

Mena,am inteles! Acum vine si portia ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura (varianta mea :) )