Tochitura moldoveneasca

de Criss in Porc, 14 Mar 2012 | 10086 vizualizari

 

Daca ajungi in moldova, e pacat sa ratezi o tochitura moldoveneasca, nu stii ce pierzi :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tochitura moldoveneasca:
  • 1 muschi file (aproximativ 400 g)
  • 1 bucata carnat de casa
  • bacon
  • usturoi
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • +
  • oua ochiuri(1/portie)
  • mamaliga
  • branza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Cum preparam tochitura moldoveneasca:

Mai intai punem carnea taiata cuburi la prajit in ulei. Dupa ce isi schimba culoarea si e aproape gata, adaugam rondelele de carnati si la prajim si pe acestea si in final adaugam baconul. Condimentam cu sare, piper, boia, cimbru, usturoi.

Servim tochitura moldoveneasca cu mamaliga, ou ochi, branza rasa si muraturi. Si un pahar de bere (am uitat sa pozez berea :) )

Foarte buna, aromata si foarte consistenta.

Dupa o portie de tochitura moldoveneasca clar sariti peste cina. :)

TIPS-URI

1

tochitura moldoveneasca este o mancare cu multe calorii dar daca o consumam cu moderatie o putem prepara macar de cateva ori pe an

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta