Tochitură – Multicooker

de madi_marin in Porc, 18 Noi 2013 | 6060 vizualizari

 

Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 cârnat afumat
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 4 căţei usturoi
  • piper
  • ulei
  • 2 ouă
  • mălai
  • brânză de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură – Multicooker:

Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe.

Cârnatul se taie rondele.

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează pe modul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă rondelele de cârnat şi se lasă să se rumenească uşor. Se pun apoi  carnea , usturoiul tocat mărunt şi puţină apă. Se lasă să se înăbuşe  împreună, apoi se pune şi pasta de tomate şi se mai adaugă apă.

Când sosul a scăzut se pune un praf de piper şi se ţine totul la cald până se pregăteşte mămăliga, din care se modelează bile pe care le umplem cu câte un cubuleţ de brânză de oaie.

La fiecare porţie se pun carne, bile de mămăligă umplute, câte un ou ochi şi se presară deasupra puţină brânză rasă fin.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

18.11.2013, 20:57

Arata super bine

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:55

ce ar merge o tochitura

simona72 1

19.11.2013, 13:07

As manca la orice ora asa ceva!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole verde cu dovlecel si kaizer