Tort de inghetata de pepene rosu

de Lau in Torturi, 8 Aug 2011 | 4363 vizualizari

 

Un tort de inghetata de pepene rosu preparat dupa reteta preluata de la Bunica, la care am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 500 g pepene rosu fara coaja
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata de pepene rosu:

Tortul de inghetata de pepene rosu se prepara astfel:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema

Miezul de pepene se mixeaza. Smantana se bate bine. Se adauga galbenusurile si pepenele amestecandu-se bine. Totul se rastoarna intr-un recipient si se da la congelator. Se lasa o ora se scoate si se mixeaza bine pentru  a sparge acele de gheata. Se mai repeta de de 2 ori operatiunea.

Tortul de inghetata de pepene rosu l-am rasturnat pe o farfurie si am decorat cu frisca si ciocolata (dupa ce s-a inghetat complet)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru cel mai simplu si delicios cheesecake la cuptor

ieri la 21:32

Reteta de aluat universal, pentru chec si briose

ieri la 17:44

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 11:11

Tarta rustica cu rosii si cascaval

de Rocsi 9

pe 11.09 la 20:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu ciocolata si Cointreau