Tort de mere

de adasev12 in Torturi, 30 Oct 2010 | 7255 vizualizari

COMENTARII (35)

adasev12 1

31.10.2010, 20:46

ecleras, maria_claudia...mersi fetele1

adasev12 1

31.10.2010, 20:46

lili, serveste si tu cu drag!

adasev12 1

31.10.2010, 20:48

adriana_bobu....sa stii ca e chiar f bun asa...vroiam si eu ceva mai divers...ca tot blat traditional faceam...asa iese si mai siropos, nu mai trebuie insiropat...mersi de furci!

nadina73 1

31.10.2010, 20:53

portia mea unde e ?5f

adriana_bobu 1

31.10.2010, 20:54

cu placere.....eu fac des reteta asta, dar acu o s-o imbunatatesc....abia astept

kamy 1

01.11.2010, 13:05

nu mai cer ...ca sigur nu mai aifff bn arata si ce bun o fi fost 5f

adasev12 1

01.11.2010, 17:00

nadina, cami....mai am o portie mica....o impartiti si voi...asa , de gust...

adasev12 1

01.11.2010, 17:01

mersi de furci, fetelor!

Cris2711 1

12.03.2011, 10:17

marcela1979 1

23.04.2016, 15:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort racoros, cu fructe si lamaie