Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Dec 2013 | 6896 vizualizari

 

Un tort delicios și simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame caju crud, nesărat
  • 150 grame cacao
  • 3 linguri de miere
  • o mână frunze de mentă proaspătă
  • 200 ml apă
  • 70 grame cremă de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde:

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă. 

Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 de centimetri și se introduce în congelator pâna devine fermă. 

Se servește cu fulgi de cocos și felii de kiwi sau coacăze proaspete.

TIPS-URI

1

Data viitoare voi folosi mai putină miere pentru că mi s-a părut prea dulce

2

Nu am folosit 200 de mililitri de apă pentru că aș fi obținut o pastă mult prea fluidă

3

Reteta originală recomanda folosirea uleiului de cocos, dar eu am folosit cremă de cocos.

4

Se poate păstra la congelator pentru o lună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort raws pt. aniversarea blogului