Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Tortellini, 2 Dec 2010 | 23236 vizualizari

 

Sunt tare tare tareee buni....

 

INGREDIENTE

  • O punga de tortellini( cu branza)
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 250 gr branza feta
  • 60 gr parmezan ras
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor:

Se fierb tortellini si se scurg apoi se clatesc usor.

Se unge o tava cu unt se pun cele doua linguri de ulei in tava si apoi tortellini si apoi bucatelele de unt.

Se pune feta deasupra bucatele.

Se face un sos din smantana si oua, sare si piper.

Se toarna peste tortellini, se rade parmezanul, apoi se presara rozmarinul( daca il iubiti desigur), se da la cuptor pentru 30 de min sau pana se rumenesc frumos. Si...Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu smantana si prosciutto