Trufe de branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 11896 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, dar spectaculos!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci 300 g,
  • branza de burduf 300 g,
  • mascarpone 100 g,
  • Pentru ornat:
  • seminte de mac,
  • seminte de susan,
  • bucatle de somon afumat,
  • nuca macinata,
  • marar proaspat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Se amesteca energic branzeturile, pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece cca. 25 de minute. Din amestecul obtinut se fac bilute, care apoi se rostoglesc prin diversele mirodenii. Un sfat, faceti intai toate bilutele, puneti-le pe un platou, apoi le dati prin topinguri;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita