Ursuletul vesel

de alisss in Prajituri, 6 Mai 2013 | 3473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar brun,
  • 180 ml ulei,
  • 3 oua,
  • 180-200 g faina de orez,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodio,
  • 250 g morcov ras foarte fin,
  • 50 g nuci,
  • 100 g stafide, fulgi de ciocolata sau ciocolata sfaramitata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuletul vesel:

Incalziti cuptorul la 180°c. Amestecati zaharul cu uleiul cu mixerul pt 2-3 minute, adaugati ouale pe rand si continuati sa amestecati bine. Adaugati faina de orez, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara peste compozitia pregatita anterior. Uniti apoi morcovul ras si stors de zeama cat mai bine, nucile, stafidele si ciocolata, amestecati bine. Varsati compozitia in tava unsa in prealabil cu unt si tapetata cu faina si coaceti la 180°c pt 40-50 minute (proba scobitorii)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuletul vesel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si ricotta - Dukan