Urzici cu mamaliguta

de ralu_ca in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 9451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici_( am cules o galeata )
  • delikat
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • zeama de la urzici
  • 2 lg ulei
  • ou ochi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu mamaliguta:

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem urzilcile. Le fierbem pana acestea devin moi (approx 20 min). Apoi le punem in strecuratoare, le tocam si le amestecam cu faina ( amestecam foarte bine sa nu faca cocoloase ).  Intr-o cratita incingem uleiul si adaugam urzicile si zeama cat sa se acopere. Lasam sa fiarba si sa scada, iar spre final adaugam delikat, putina sare si ustoroiul tocat. Se mai amesteca pana consideram ca au gustul pe care il dorim.

Se serveste foarte bine cu mamaliguta si ou ochi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba padurarului (de post)