Uscatele

de andreigiuk in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 8511 vizualizari

 

Daca tot a plouat..am zis sa fac niste uscatele rapide si gustoase...!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • 200 g zahar
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • 350 ml lapte batut sau zara(cum se spune la mine)
  • dulceata de capsuni sau prune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Uscatele:

Se pun toate ingredientele si se amesteca pana se obtine un aluat consistent. Se presara cu faina deasupra si se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se imparte in 2 sau 4 parti egale si se intinde foarte bine. Se taie cu cutitul marimea dorita si se prajesc intr-o cratita cu ulei bine incins.

Pofta buna..!

TIPS-URI

1

se poate presara dupa ce sunt gata cu zahar pudra sau cu dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Uscatele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.06.2013, 23:35

Foarte bune

MotanLaOale 1

08.06.2013, 08:34

andreigiuk 1

08.06.2013, 17:33

Multumesc....e cam simplu...o sa mai fac si altele in continuare..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Minciunele