Varza calita cu pulpa de porc

de dantes in Retete Delikat, 26 Iul 2018 | 2213 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente Delikat

 

INGREDIENTE

  • Pentru varza calita
  • 1 buc.varza proaspata
  • 100 g untura de porc
  • sare
  • piper,boia ardei dulce,cimbrisor,amestec de ierburi si marar de la Delicat
  • Pentru friptura de porc
  • 600 gr.pulpa de porc
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml.ulei
  • condimente pentru porc de la delicat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu pulpa de porc:

Pentru varza calita, taiem varza julien si o punem la calit in untura de porc; cand este aproape gata, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbrisor si amestec de ierburi si marar toate de la Delikat.

Pentru friptura de porc, taiem carnea in felii subtiri pe care le condimentam cu condimente pentru porc de la Delikat. Punem carnea la prajit in ulei si, cand este pe jumatate gata, se adauga morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul si putina apa, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se patrunde bine carnea. Si se serveste alaturi de varza calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor