Varza cu afumatura

de Rahela Velicu in Porc, 2 Iun 2016 | 4263 vizualizari

 

Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura :)) 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 verze
    • 500 g kaiser afumat
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras rosu
    • 4 linguri de bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • cimbru
    • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

 Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert.

Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru.

Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, apoi se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor.

Cand este gata, se presara verdeata tocata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mamaliguta si cu smantana.

2

Se poate adauga la fierbere si salacilata( rosii pentru ciorba).

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu ciolan afumat