Varza cu slanina afumata la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 3652 vizualizari

 

E toamna si varza a inundat pietele. O varza cu slanina afumata este un preparat buuuun pentru a asigura pranzul! Pregatita la slow cooker Crock Pot, a scutit din timpul de stat in picioare langa aragaz;)

 

INGREDIENTE

  • o varza alba mare1,500-2 kg.
  • 2 cepe mari
  • 300 g. slanina afumata
  • 4-5 rosii mari
  • o lingurita cimbru uscat
  • sare/piper dupa gust
  • o legatura marar proaspat
  • o foaie dafin
  • 50 ml. ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu slanina afumata la slow cooker Crock Pot:

Ceapa se curata, spala si se taie julien.

Slanina afumata se taie in bucati mai mari.

Se ia o tigaie incapatoare, adauga uleiul si pune la incins.

Pune slanina afumata la calit impreuna cu ceapa.

Cat cele doua se calesc toaca varza in felii cat de subtiri poti.

Presara peste varza, pusa intr-un vas incapator, putina sare si freaca varza cu sare.

Rosiile spalate se taie grosier.

Mararul spalat se toaca marunt

Pune in vasul de la slow cookerul Crock Pot un rand de varza, presara marar, cimbru,slanina cu ceapa si tot asa pana se termina toate ingrdientele.

Pune foaia de dafin, acopera vasul si porneste-l.

Lasa la fiert circa doua ore, pe HIGH.

Serveste varza cu ardei iute si dupa preferinte cu mamaliguta. Foamea era mare si mamaliga mica:))))) n-a mai ramas pentru poze;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu slanina afumata la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute