Varza noua calita cu carne afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Iun 2013 | 8720 vizualizari

 

Varza noua,marar,afumatura si-o mamaliga calda langa si cred ca v-am convins ca merita sa luati loc la masa...

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne afuma
  • 3 verze ( cca 2,700 Kg )
  • 2 cepe uscate
  • 1 legaura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 cutie cu rosii taiate cubulete
  • cca 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu carne afumata:

Mai intai tocam varza, apoi ceapa o maruntim, atat pe cea veche cat si pe cea noua. Carnea o taiem bucatele mai mici, sa nu ne chinuim cand mestecam.

Intr-o tava punem uleiul, apoi carnea, lasam vreo 10-15 minute sa se caleasca, adaugam ceapa si avem grija sa amestecam sa nu se arda, apoi rosiile cubulete si varza tocata. Amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si dam la cuptor cca 90-100 minute, fiecare in functie de ce cuptor are (ca unele-s mai destepte). Cand este aproape gata se adauga mararul tocat si se mai lasa 5-10 minute.

Se serveste cu mamaliga.

TIPS-URI

1

varza se freaca cu sare grujoasa

2

in rosii am adaugat 1 lingurita zahar,erau un pic mai acrisoare

3

se poate adauga si boabe de piper sau piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor