Visine in conserva pentru prajituri

de diaconta in Sirop / Compot, 1 Iul 2011 | 11573 vizualizari

COMENTARII (49)

Rocsi 1

02.07.2011, 11:58

cristina eu pun deasupra borcanului o aspirina pisata si ea se topeste in timp

Rocsi 1

02.07.2011, 11:59

miti eu zic ca nu afecteaza cu absolut nimic aceste visine pe copilasi

adry88 1

02.07.2011, 14:09

chiar e foarte interesant

diaconta 1

02.07.2011, 18:39

Miti,pana la urma sunt visine care se folosesc la prajituri,nu ca atare,deci nu vad care sa fie problema chiar daca-i vorba de copii noi preferam aspirina conservantului,daca nu am pune nimic nu cred ca s-ar conserva totusi asa mare perioada de timp

cristinne 1

03.07.2011, 09:46

si sigfur nu se strica ?? daca nu-s fierte, coapte, prajite,etc)) sigur tin o iarna intreaga de pe acum.. daca doar le adaug aspirina???

diaconta 1

03.07.2011, 09:55

Cristinne,foarte sigur se pastreaza,iar daca vreau sa le folosesc pentru prajituri nici nu pot sa le fierb si-ar pierde aroma.Acum cand le-am asezat in camara,am mai gasit 3 borcane de anul trecut si erau foarte bune.

ionela2682 1

03.07.2011, 15:54

Harnicuto....

diaconta 1

03.07.2011, 15:55

Cand vine vorba de conserve,e mai mult meritul mamei ea e specialista,eu doar asist

getix 1

03.07.2011, 17:13

interesant , eu de obicei le congelam

diaconta 1

03.07.2011, 17:28

am pus si congelate,dar nici nu se compara daca le pui in sirop isi vor pastra toata aroma,eu am mai gasit in camara doua borcanele inca din anul trecut si erau la fel de bune

getix 1

03.07.2011, 18:26

multumesc pt sfat, am sa incerc si eu !

c_luminita 1

03.07.2011, 19:38

daca pui conservant nu se poate? eu sunt alergica la aspirine.

diaconta 1

03.07.2011, 19:49

Getix cu mare drag

diaconta 1

03.07.2011, 19:50

Luminita,se poate spuneam ca noi preferam aspirina,daca punem conservant ii simtim gustul oricat de putin am pune

mamaieelena 1

04.07.2011, 13:53

bun bun

kamy 1

07.07.2011, 11:59

....e mai mult meritul mamei...eu doar asist cel mai simplu,cu cel mai bun rezultat,puse asa

diaconta 1

07.07.2011, 13:02

ai dreptate Kamy unde umbli ca ne-a fost dor de tine sper ca te-ai destrabalat in ceva vacanta

kamy 1

07.07.2011, 14:01

m-am mutat cu copila si pisica la "mosie" acolo nu am vremne de net vine fratele maine,sunt in pregatiri pe la oras si cu ocazia asta ma "destrabalez" putin aici,cu voi

kamy 1

07.07.2011, 14:02

si mie mi-a fost dor de voi ca atare ma butonez mai mult decat fac treaba

diaconta 1

07.07.2011, 15:02

lasa Kamy ca-i mai bine in lumea reala

ianculubita 1

07.07.2011, 20:52

Interesanta metoda,voi pune si eu cateva borcanele chiar daca am pus si la congelat;cat despre aspirina,stiu ca faceminuni la conserve

diaconta 1

07.07.2011, 21:09

Ianculubita,eu cred ca e cel mai bun mod de conservare daca vrem sa le folosim la prajituri

mena29 1

14.07.2011, 07:37

O idee super!

Giana 1

12.06.2014, 22:35

Ce bine ca am gasit reteta asta. Acum am pus visine pentru compot si mi-au mai ramas cateva kg. Ma gandeam cum sa le pastrez pt prajituri fara sa le bag in congelator. O idee minunata. Multumim pt sfaturi. Ma duc sa le pregatesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine