Wafe sau Waffle??!?!

de Gagarin in Dulciuri, 3 Aug 2016 | 9455 vizualizari

 

Buna, aici avem un fel de clatita mai groasa in forme cinase, sau faine!
Aveti un video cum am procedat eu: https://www.youtube.com/watch?v=YKLQzpaIpAA

 

INGREDIENTE

  • un kilogram de iaurt
  • 2 oua
  • 5 linguri de ulei
  • doua plicuri de zahar vaniliat
  • sase linguri de zahar
  • Sare
  • Praf de copt
  • bicarbonat
  • faina pana se ingroasa
  • coaja de lamaie
  • ulei pentru unge aparatul de wafe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wafe sau Waffle??!?!:

Dupa fiecare ingredient mai amestecam putin :)

Se pune un kilogram de iaurt.
Se adauga 2 oua.
Se adauga 5 linguri de ulei.
Se adauga doua plicuri de zahar vaniliat.
Se adauga sase linguri de zahar.
Se mai pune:Sare, Praf de copt,bicarbonat
Se adauga faina pana se ingroasa. Eu am folosit o galeata de iaurt ca si masura.
Se adauga coaja de lamaie.
Se unge aparatul de wafe
Se incinge pana la temperatura optima
Coace amestecul si savureaza umplut cu dulceturi!

TIPS-URI

1

Video cu module de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=YKLQzpaIpAA

Daca ti-a placut reteta noastra "Wafe sau Waffle??!?!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere