Zacusca de ciuperci

de ony in Zacusca, 22 Oct 2010 | 6377 vizualizari

 

o nebunie!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ceapa
  • 4 kg ardei capia copt
  • 3 kg ciuperci
  • 400 gr de bulion sau suc de rosii
  • 600 gr ulei
  • sare,piper boabe,foi de dafin
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ciuperci:

Pui uleiul la incins,apoi adaugi ceapa tocata si lasi sa fiarba bine ,pana iese uleiul deasupra;apoi adaugi ciupercile taiate de mana, ca sa iaba un aspect frumos in zacusca; dupa ce si acestea au fiert bine pui ardeiul copt taiat si el fasii, tot de mana,pentru aspect; la urma adaugi bulionul, sarezi, pui piperul boabe si foile de dafin, mai lasi cateva clocote si gata.

Zacusca o pui fierbinte in borcane, le capsezi apoi le bagi la cuptor pentru o jumatate de ora la foc mic; dupa ce stingi focul le lasi in cuptor pana a 2-a zi. Pofta buna!!!

ATENTIE:cand am zis 15 portii m-am referit la 15 borcane de 400 de gr)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

22.10.2010, 22:57

Vreau si eu un borcanel

nadina73 1

23.10.2010, 01:16

chiar nebuniesuper e la favo retat si dau 5f

giuliana 1

23.10.2010, 09:35

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca