Zacusca de vinete

de Laly in Zacusca, 1 Oct 2010 | 75527 vizualizari

 

Am preparat aceasta minunata reteta de Zacusca de vinete pe care va recomand sa o pregatiti si voi

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente folosite la prepararea retetei de Zacusca de vinete
  • 5 kg de vinete
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 500 ml ulei
  • 1 l bulion
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vinete:

Iata cum am preparat reteta de Zacusca de vinete:

Se coc pe rand vinetele,ardeii si gogosarii.Vinetele se lasa la scurs aproximativ 1 ora.

Se dau prin masina de tocat  ardeii,gogosarii si vinetele.Ceapa o tocam solzisori si o punem la calit in ulei.Cand devine sticloasa adaugam,ardeii,gogosarii si vinetele.

Adaugam si bulionul si punem la fiert int-un vas cu fundul mai gros.Se lasa la fiert pana cand uleiul se ridica la suprafata.

Se adauga sare dupa gust,piper boabe si foi de dafin.

Se sterilizeaza borcanele in cuptor.

Dupa ce a fiert zacusca se pune fierbinte in borcane,le capsam si le lasam in paturi sa se raceasca pana a doua zi,cand le depozitam in camara.

Va doresc pofta buna si succes in a prepara reteta de Zacusca de vinete

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu fasole