Zarzavat pentru ciorbe

de alilianaa in Conserve, 5 Aug 2013 | 7355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg de rosii ( pret de un cos bun)
  • 7-8 radacini pastarnac
  • 7-8 morcovi
  • 4-5 ardei capia
  • frunze de patrunjel- o legatura buna
  • frunze de telina de la o telina
  • 2 legaturi de leustean verde
  • aspirine
  • sare grunjoasa neiodata ( cat sa fie potrivita de sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Legumele se spala, se curata si se pun in recipiente. 

Le-am tocat pe rand la robot, verdeturile le-am tocat cu cutitul , le-am pus intr-un vas mare, am pus sare si am amestecat. Am lasat pret de jumatate de ora ca zarzavaturile sa ia sare. Le-am asezat in borcane, am pus la fiecare borcan cate o aspirina si le-am fiert la baie de abur. 

Le-am lasat sub patura pana a doua zi cand le-am pus in raft. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.08.2013, 11:28

Foarte bun

Romanita 1

25.10.2013, 20:46

Dar nu este mai bine sa l cumparam proaspeat din magazin fara munca si economic decat de la borcan cu aspirina? nu stiu! Parerea meaeste ca acum nu mai trebui sa muncim ca mamele nostre din trecut.

alilianaa 1

25.10.2013, 22:38

E o parere...eu ma bazez pe ce pot face si... cu atat mai mult cu cat folosesc produse proprii..deci stiu si ce pun acolo. Toate conservele mele sunt facute cu legume din propria gradina. De ce sa cumpar? Cine imi garanteaza mie cat sunt de proapete cele din magazin si ce contin? o eticheta? Nu cred. Fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...Mie imi plac mai mult cele de casa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pentru iarna