vero_closca

1

Bucataras
incepator

TULCEA

Bucataras din 17.03.2010

RETETE260
PRIETENI80
Retete

Ficatei de pui cu usturoi si oregano

In Pui la 28 Mar 2010

speli bine si cureti ficateii de pielite,ii usuci pe un servet curat si-i pui sa se prajeasca la foc mediu intr-o tigaie de teflon in uleiul de masline fierbinte. ii intorci pe toate partile sa se rumeneasca frumos,apoi adaugi vinul,sare si piper dupa gust,cateii de usturoi taiati feliute si...

Spanac cu ochiuri

In Mancare copii la 28 Mar 2010

Se spala si se alege spanacul apoi se pune intr-o cratita cu o cescuta de apa la fiert pt 5 minute.Se scurge, dar zeama se pastreaza separat,se toaca marunt... intr-o tigaie se topeste untul,se adauga faina si se lasa pana devine aurie(nu maronie) apoi se stinge cu laptele cald,se adauga...

Pollo alla diavola

In Pui la 28 Mar 2010

Pieptul il tai in feliute de 1cm,ardeii grasi se taie julien iar cel iute in feliute.In uleiul fierbinte se rumenesc bucatelele de pui condimentate inainte cu sare si piper,apoi se adauga ardeii grasi si dupa cateva minute cel picant.Cand s-au inmuiat putin ardeii si carnea poti sa ii servesti.e...

Chiftelute de legume

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2010

Dai legumele pe razatoarea mare,le presari cu sare si le lasi 30 de minute sa se scurga. Apoi le amesteci cu ouale, faina, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Pui cu lingura intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenesti pe ambele parti. Cind sunt gata le scoti...

Sos pentru chiftelute marinate

In Pt. peste la 27 Mar 2010

Calesti faina in ulei incins, apoi stingi cu supa de legume sau apa fierbinte, adaugi pasta de tomate,sare,piper,foile de dafin si cateii de usturoi taiati marunt. Lasi sa fiarba bine si adaugi chiftelutele...mai lasi pe foc cat sa dea un clocot-doua si poti servi alaturi de piure sau...

Supa-crema de mazare

In Supe/Ciorbe la 26 Mar 2010

telina se curata si se taie cubulete.painea se taie cubulete si se rumeneste la cuptor.beiconul se taie fasiute marunte si se rumeneste intr-o tigaie fara grasime. telina se pune la fiert in apa cu putina sare.cand este pe jumatate fiarta se adauga mazarea si se lasa la foc mic pana este...

Crap pe varza

In Crap / Caras la 25 Mar 2010

Cureti pestele de solzi si intestine, il speli repede sub jet de apa rece, il crestezi din loc in loc si-l presari cu sare si piper. Varza o tai julien, o freci cu putina sare si o asezi intr-o tava unsa cu ulei, asezi deasupra pestele, acoperi cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incalzit...

Salata de spanac cu oua

In Salate la 25 Mar 2010

Speli spanacul frunza cu frunza, il scurgi bine si-l rupi bucati mai mici, daca frunzele sunt prea mari si-l asezi in salatiera. Ceapa o tai pestisori si o pui peste spanac. Prepari dresingul din ulei, suc de lamaie, sare si piper. Torni peste spanac si ceapa. Amesteci usor, asezi ouale...

Salau la cuptor cu usturoi verde

In Salau la 25 Mar 2010

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal. ungeti o tava cu ulei,asezati pestele si-l presarati cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu putin ulei.dati la cuptor pt 15 minute,apoi adaugati pasta de...

Salau cu "glazura" de usturoi

In Salau la 25 Mar 2010

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal. ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si...

Salata de ceapa cu sprot sarat

In Salate la 25 Mar 2010

curatati ceapa si sprotul. ceapa o taiati pestisori, o spalati in mai multe ape, o scurgeti bine si o puneti intr-o salatiera. adaugati sprotul,spalat si el in mai multe ape, maslinele si dresingul (amestecati  3 linguri de ulei de masline cu 2 linguri de otet,foarte putina sare si piper) ....

Saramura de pui

In Pui la 24 Mar 2010

pui la inabusit puiul intr-un ceaun sau cratita cu fundul gros.dupa ce s-a rumenit scoti puiul si in uleiul ramas adaugi rosiile decojite si le calesti 10 minute.adaugi zaharul,piperul,sarea,ardeiul iute(optional) si usturoiul taiat feliute.dupa un clocot adaugi puiul si mai tii pe foc 1-2...

Placinta cu dovleac

In Mancaruri de post la 24 Mar 2010

amesteci dovleacul ras si scurs cu zahar si vanilie ungi o tava cu margarina pui cate 3 foi odata,le ungi cu margarina si pui dovleac pe toata foaia apoi rulezi.mie imi ies 4 rulouri deasupra pui margarina taiata cuburi(desii ti se pare multa margarina,sa stii ca nu e asa, datorita ei...

Salata de camp cu rosii

In Salate la 24 Mar 2010

speli foarte bine si cureti salata,rosiile si ceapa. asezi salata intr-o salatiera,adaugi ceapa taiata pestisori si rosiile felii,torni dresingul(uleiul amestecat cu sucul de lamaie,piper si sare dupa gust). amesteci si servesti langa o friptura la gratar,cartofi prajiti sau...ce vrei tu

Pui cu "101 catei de usturoi" :)

In Pui la 24 Mar 2010

pui putin ulei de masline intr-o tigaie,rumenesti copanelele pe ambele parti,presari cu putina vegeta si piper si stingi cu un pahar de vin alb sec sau demi-sec,pui 2-3 capatani de usturoi(catei curatati:)),o crenguta de cimbru si acoperi cu un capac si lasi totul la foc mic pana se face carnea....

Cartofi la cuptor

In Mancaruri de post la 24 Mar 2010

cureti,speli si tai cartofii in sferturi sau felii mai groase.ungi o tava cu ulei,pui cartofii si-i dai la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu.dupa 30 minute torni sosul facut din pasta de tomate,putina apa sau supa de legume,cateii de usturoi taiati marunt,sare si piper dupa gust.lasi la...

Chiftelute pufoase de peste

In Aperitive / Garnituri la 24 Mar 2010

dai pestele,cartofii si usturoiul prin masina de tocat, apoi in aceasta compozitie adaugi ouale,verdeata tocata marunt,sarea,piperul si cimbrul si cana de apa minerala(aceasta le face pufoase).formezi chiftelutele cu mana uda si le prajesti in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. sunt...

Placinta cu branza si iaurt

In Prajituri la 24 Mar 2010

Ungi tava cu margarina,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor. Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi...

Ciocanele de pui cu fasole verde

In Pui la 24 Mar 2010

pulpitele le-am rumenit in putin ulei de masline dupa ce le-am condimentat cu sare si piper,apoi am adaugat un pahar de vin alb sec sau demisec,2-3 catei de usturoi si am lasat la foc mic sa se patrunda. separat,incingi ulei in tigaie si pui un pachet de fasole verde congelata sa se...

Negresa

In Prajituri la 24 Mar 2010

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).cand se raceste,torni deasupra o glazura de ciocolata si presari nuca de cocos

Afisate 241 - 260 din 260 retete    

Postari recente

publicat la 04.11.2011

Orez cu carnita de porc la tigaie

publicat la 04.11.2011

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Retete preferate
Biscuiti spiralati

Voturi:12

Gulas in paine

Voturi:21

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]