Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)

de Catalina L in Cook and smile, 9 Apr 2022 | 1963 vizualizari

 

O reteta inedita, grapefruit gratinat la cuptor. Am folosit un sirop de artar fals fara zahar, puteti pune miere daca doriti.   https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/grapefruit-la-cuptor-cu-sirop-de-artar.html

 

INGREDIENTE

  • 2 grapefruit bio
  • 2 linguri sirop de artar sau miere
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb):

Preîncălziți cuptorul la 180°C.  Într-un castron, amestecați siropul de arțar și uleiul de măsline. 

Tăiați grapefruit-urile în 2. 

Treceți lama cuțitului între coaja și carnea fructului, pretaiati sferturile. 

Stropiți jumătățile de grepfrut cu amestecul de sirop și ulei de măsline.  Puneti cimbru uscat deasupra. 

Puneti-le într-un vas cu 150 ml de apă. 

Coaceți timp de 15 minute. 

Scoateți-le din vas si puneti-le 5 minute sub grill-ul incins.

Lăsați-le să se răcească și savurați.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert batoane energizante din granola cu ulei de cocos si fructe confiate