Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O salata ce isi face loc cu succes pe masa.
Va indemn s-o incercati mai ales ca este sezonul gogonelelor.
Din cantitatea de mai jos rezulta 5 borcane de 720g
Intr-o oala incapatoare, adaugati toate legumele taiate, adaugati zaharul si sarea si lasati 2-3 ore, amestecand de cateva ori.
Inainte de a o pune pe flacara, adaugati uleiul, amestecati si, din momentul fierberii, 35 de minute o fierbeti la foc potrivit. Amestecati din cand in cand.
La final adaugati otetul, amestecati si mai fierbeti 2-3 minute.
Umpleti imediat borcanele sterilizate cu salata, infiletati bine cu capace la fel sterilizate. Intoarceti borcanele cu capacul in jos, acoperiti cu patura si lasati-le acolo pana s-au racit complet.
1
Nu fierbeti mai mult salata riscati sa terciuiasca
2
La servire, puteti stropi cu un pic de ulei
3
Daca doriti mai picanta, puteti sa adaugati un ardei iute sau doi, cum va place.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult