ClaudiaHossu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.02.2017

RETETE2
PRIETENI2
Retete

Bors rusesc de sfecla si smantana

In Retete Delikat la 1 Aug 2018

Se curata carnea si se taie cubulete. Se spala bine, se pune carnea in oala cu 2 linguri de ulei si 6 litri de apa. Se fierbe, se ia spuma cu o spumiera. Se curata ceapa, morcovii, telina si cartofii.  Ceapa se taie cubulete mici si morcovi si telina, cartofii se taie cubulete, se pun...

Paste Alfedro

In Retete Delikat la 1 Aug 2018

Se spala pieptii de pui, se sterg cu hartie, se taie pe lung; se da fiecare bucata cu piper alb si sare. Se pune un pic de ulei pe pui. Se rumeneste fiecare bucata de pui in tigaie. Se taie bucatele, apoi felile de pui se tin la cald. Pastele se pun la fiert in apa cu condimente de gaina...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 01.08.2018

Bors rusesc de sfecla si smantana

publicat la 01.08.2018

Paste Alfedro

 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]