Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 23.11.2018
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...
publicat la 12.03.2019
publicat la 11.03.2019
publicat la 08.03.2019
In cont 9
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:59
de bucatarasa 1
ieri la 16:38
ieri la 11:02
de Retete_gustoase 1
pe 28.05 la 19:19
pe 27.05 la 18:17
de Rocsi 9
6 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
de trifadalia 4
5 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
antzuka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvika_suk 1
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinta cu leurda si urda
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...