Ciocanelelor de pui li se indeparteaza pielea, apoi se spala, se dau cu sare si se condimenteaza cu amestecul de ierburi si boia de la Delikat.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Intr-un castron se mixeaza ouale cu un praf de sare si faina.
Ciocanelele de pui se dau prin pesmet,...
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii. Se pun intr-o craticioara impreuna cu uleiul, amestecul de ierburi si boia de la Delikat, apa cat sa ii acopere si sarea. Se fierb, iar la final se paseaza.
Carnea tocata de pui se caleste intr-o tigaie cu ulei, impreuna cu putin piper...
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se lasa sa se raceasca.
Dovlecelul si morcovul se curata de coaja, se clatesc cu apa, se dau pe razatoarea mare si se freaca cu putina sare, lasandu-se la scurs intr-o sita.
Dupa ce dovlecelul si morcovul si-au lasat zeama, se storc bine si se pun...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul de ierburi si boia. Se clateste fasolea verde (pentru a elimina gheata) si se asaza pe pieptul de pui...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Cartofii se racaie cu un cutit pentru a indeparta coaja subtire, se spala si se pun intr-un castron. Se presara peste ei condimentele pentru cartofi de la Delikat si se amesteca.
Se unge un vas de lut cu unt, se pun cartofii in el, se umple vasul...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se...
Muschiuletul de pui se spala si se taie bucatele.
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Muschiuletul de pui, ceapa si o lingura cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat se pun in robotul de bucatarie si se toaca. Se transfera amestecul intr-un castron, se adauga...
Intr-un castron se pun carnea, pesmetul, condimentele pentru chiftele de la Delikat, oul si putin cimbrisor uscat. Se amesteca toate ingredientele si se formeaza cu mainile umede chiftelutele, care se tavalesc prin pesmet, apoi se prajesc foarte putin in baie de ulei, doar cat sa prinda o crusta....
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Ciocanelelor de pui li se indeparteaza pielea, apoi se spala, se dau cu sare si se condimenteaza cu amestecul de ierburi si boia de la Delikat. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se mixeaza ouale cu un praf de sare si faina. Ciocanelele de pui se dau prin pesmet,...
Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii. Se pun intr-o craticioara impreuna cu uleiul, amestecul de ierburi si boia de la Delikat, apa cat sa ii acopere si sarea. Se fierb, iar la final se paseaza. Carnea tocata de pui se caleste intr-o tigaie cu ulei, impreuna cu putin piper...
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se lasa sa se raceasca. Dovlecelul si morcovul se curata de coaja, se clatesc cu apa, se dau pe razatoarea mare si se freaca cu putina sare, lasandu-se la scurs intr-o sita. Dupa ce dovlecelul si morcovul si-au lasat zeama, se storc bine si se pun...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul de ierburi si boia. Se clateste fasolea verde (pentru a elimina gheata) si se asaza pe pieptul de pui...
Cartofi noi la cuptor in vas de lut
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cartofii se racaie cu un cutit pentru a indeparta coaja subtire, se spala si se pun intr-un castron. Se presara peste ei condimentele pentru cartofi de la Delikat si se amesteca. Se unge un vas de lut cu unt, se pun cartofii in el, se umple vasul...
Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se...
Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Muschiuletul de pui se spala si se taie bucatele. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Muschiuletul de pui, ceapa si o lingura cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat se pun in robotul de bucatarie si se toaca. Se transfera amestecul intr-un castron, se adauga...
Spaghete cu chiftelute din carne de vita-porc in sos de rosii
Intr-un castron se pun carnea, pesmetul, condimentele pentru chiftele de la Delikat, oul si putin cimbrisor uscat. Se amesteca toate ingredientele si se formeaza cu mainile umede chiftelutele, care se tavalesc prin pesmet, apoi se prajesc foarte putin in baie de ulei, doar cat sa prinda o crusta....