Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Taburet pliabil telescopic
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 14:52
de gaby_duceag 8
la 12:05
de Bucataras 6
la 11:54
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:58
de bucatarasa 1
ieri la 15:25
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
4 voturi
3 voturi
de laura_n 7
vasimur
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!