Steffy

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 02.02.2012

RETETE112
PRIETENI159
Retete / Mancaruri de post

Mancare de ardei copti

In Mancaruri de post la 3 Dec 2013

Punem ardeii la cuptor pentru a se coace. Avem grija sa ii intoarcem de pe o parte pe cealalta, pentru a se coace uniform. Cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca si apoi ii curatam de coaja, codita si samburi. Ii taiem fasii mai mici. Cepele si morcovii se curata, se taie marunt si se calesc...

Fasole rosie batuta

In Mancaruri de post la 10 Noi 2013

Fasolea se pune in apa cu o seara inainte de a fi pregatita, ca sa se inmoaie. A doua zi o punem la fiert, schimbam apa de 3 ori pentru a nu avea probleme la stomac. Adaugam ceapa uscata curatata (o lasam intreaga). Timpul de fierbere nu poate fi estimat pentru ca depinde de fasole (una...

Negresa cu cirese - de post

In Mancaruri de post la 12 Iun 2013

Spalam bine ciresele si le scoatem samburii. Intr-un vas incapator mixam zaharul cu uleiul. Cand s-a topit zaharul, adaugam apa minerala, apoi faina putin cate putin. Compozitia trebuie sa fie ca la aluatul de chec. Adaugam bicarbonatul stins in otet, apoi cacao pentru a colora compozitia....

Mancare de mazare

In Mancaruri de post la 2 Apr 2013

Se curata morcovii si se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie cat mai mic. Se calesc legumele in ulei de masline, se adauga mazarea dupa ce am scurs-o bine de apa. Adaugam pasta de tomate si punem apa cat sa acoperim toata mancarea. Lasam sa se fiarba pana se inmoaie boabele de mazare,...

Mancare de dragavei

In Mancaruri de post la 22 Mar 2013

Spalam foarte bine dragaveiul si il rupem in bucati mici. Punem apa pe foc si cand fierbe, adaugam dragaveiul timp de 5 minute. Separat, taiam ceapa marunt si o punem la calit in uleiul de masline. Adaugam pasta de tomate sau rosiile in bulion, sare si piper. Lasam pe foc mic timp de 10...

Pasta de naut

In Mancaruri de post la 8 Mar 2013

Nautul se tine la inmuiat in apa timp de o zi. Se pune la fiert. La mine a durat foarte mult pana s-a fiert, de aceea am scris timpul de pregatire foarte mare. Cand este gata, se scurge, dar nu se arunca apa in care a fiert. Se paseaza si se adauga treptat uleiul, apa in care a fiert...

Mancare de spanac

In Mancaruri de post la 20 Feb 2013

Se curata spanacul (eu am pus si coditele de la frunze), se spala bine si se rup in bucati mai mici. Se pune apa pe foc si cand fierbe, punem spanacul si se lasa 5 minute (nu mai mult pentru ca se pierd toti nutrientii). Separat punem ceapa in uleiul de masline, apoi adaugam spanacul bine...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 10.11.2017

Prajitura Snickers

publicat la 28.01.2016

Desert rulada cu nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]