Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Set de 4 pahare de whisky
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:59
de bucatarasa 1
pe 29.05 la 16:38
pe 29.05 la 11:02
de Retete_gustoase 1
pe 28.05 la 19:19
pe 27.05 la 18:17
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de trifadalia 4
5 voturi
Sidy
Rocsi
RODIMUR
vasimur
antzuka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvika_suk 1
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...