ageamanu

1

Bucataras
incepator

targu-jiu

Bucataras din 30.07.2009

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Concurs "Amintiri din copilarie" Mamaliga cu branza si jumari ca la bunica din Salaj

In Aperitive / Garnituri la 13 Aug 2009

Se prepara o mamaliga tare. Slanina se taie cubulete mici si se pune intr-o tigaie sa se prajasca. Sunt gata cand sunt crocante si toata grasimea din ele s-a topit. Branza se farama bine cu o furculita. Se ia un castron si se procedeaza astfel: -se unge vazul cu grasime de la jumari, se...

Brocoli cu sos de smantana

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2009

Se taie capatana de brocoli in buchetele, dupa care se opareste in apa cu sare, 5 minute. Separat, intr-o tigaie se pune uleiul de masline, untul, smantana, sarea si piperul. Dupa ce da un clocot se pune brocoliul fiert in acest sos. Se mai da un clocot si se serveste ca garnitura la orice...

Piept de pui cu ciuperci si smantana

In Mancaruri cu carne la 30 Iul 2009

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se taie pieptul de pui cubulete, ciupercile feliute. Se pun peste ceapa la calit si se amesteca mereu ca sa nu se prinda. Daca ciupercile si carnea nu lasa putina zeama, atunci se adauga putina apa in compozitie, ca sa fiarba bine. Se...

Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2009

Reteta de preparare a papanasilor Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]