Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul"

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 9 Apr 2010, 16:10

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza
Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul"

Dragii mei. Incepind din saptamina 5 - 11 aprilie 2010 siteul Bucataras.ro are moneda virtuala: "galbenul".

Cum se string galbenii?

Actiunile bucatarasilor in site sint punctate. Fie ca postezi o reteta, ca publici un comentariu sau ca ti se comenteaza o reteta, primesti puncte. Inainte de introducerea monedei virtuale, pe baza acestor puncte erau premiati saptaminal cei mai activi bucatarasi. (retetele primesc puncte diferentiat in functie de complexitate, de calitatea pozelort, de modul coerent in care sint redactate)

Cum se echivaleaza punctele in galbeni?

In general, 1.000 de puncte inseamna echivalentul a 1 galben! De ce spun insa in general, pentru ca am hotarit intervale de aproximare. Spre exemplu, nu primesti nici un galben daca intr-o saptamina acumulezi sub 500 de puncte. Primesti un galben insa daca stringi intre 501 si 1.499 de puncte. APoi se trece la pragul urmator, peste 1.500 si pina-n 2.499 primesti 2 galbeni ... Si tot asa ...

Ce poti face cu galbenii?

In aprilie vom inaugura Camara bucatarasilor. Pe rafturile acesteia vor poposi diverse obiecte de bucatarie. De la carti de bucate, la aparatura care sa-i ajute pe bucatarasi in prepararea delicioaselor retete. Aceste obiecte vor avea un pret in "galbeni" si vor putea fi achizitionate cu moneda virtuala a siteului.

Dupa ce se achita cu galbeni, suma este scazuta din contul  de galbeni al fiecaruia, iar obiectele sint trimise prin posta celui care a facut achizitia.

Observatie: livrarea se va face doar la adrese din Romania.

Intra in Camara bucatarasilor sa vezi ce poti achizitiona

Primul partener pentru Camara este magazinul online www.decorix.ro

Comentarii (418)

20.04.2010, 19:43

ela astep retetele la notat cu ele,vezi ce darnica sant majoritatea numai 10 dau ,ori 5 ori mai deloc

ela

ela
20.04.2010, 19:49

ela

ela
20.04.2010, 19:50

cu desertul daca incep,e bine?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!