Bustelion

Postat de Mitinita in Bucatarasii pe 12 Feb 2018, 21:09

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Cred ca stiti deja cat de mult am asteptat toti sa fie 9 februarie si sa mergem la Bustelion. Unii l-am asteptat mai tare ca pe Revelion, macar aici am rezistat mai mult.

Ina s-a ocupat de organizare si rezervari (multumim pentru tot) si ea cu Mutulica au fost primii care au ajuns la Busteni. Noi am ajuns pe la ora 2 si si asa am fost printre primii. Multi au fost blocati in trafic, fie ca au venit dinspre Bucuresti, fie dinspre Brasov. Ne asteptam sa vedem niste fete nu tocmai fericite cand vor intra pe usa, dar de cum aceasta s-a deschis au lasat in urma orice suparare si au pasit cu zambetul pe buze. Chiar si Roxana, de la care ne asteptam sa zica vreo cateva :))

Dupa ce ne-am reunit am gustat din bunataturile de pe masa, dar si de sub masa. Trebuie sa amintesc aici hummus-ul lui Cris cu sfecla, Carpati-ul lui Merisor, dar si vinul lui Teo. Avea o culoare de puteai sa vopsesti haine cu el.

Sambata am pornit intr-un tur prin imprejmurimi, mentionez Zanoaga, Bolboci, Cheile Tatarului si Pestera Ialomitei printre atractiile vizitate. Pranzul a fost de pomina, cel putin pentru noi. Servite tarziu, comanda luata alandala de niste chelneri "de treaba, dar ametiti", dupa descrierea patronului.

Atractia zilei a fost Revelionul, cu balul mascat si tombola. Care de care mai costumat, iar castigatorii categoriilor au fost Costel, Buni, iar la perechi Mihaela si Denes.

Dupa ce a avut loc si tombola, Oana ne-a impartit cadouri din partea Bucatarasului. Pot sa spun ca suntem pregatiti si de vreme rea :))

Am jucat si scaunul muzical, am cantat karaoke si am si dansat. Am si fugit la fotografiat prajituri cand a scos Andreea platoul cu macarons, dar nu stiu cum am reusit sa raman fara poze :))

A doua zi ne-a vizitat si Cleme, chit ca ne-a iertat si nu ne-a trezit la 6 dimineata. Am petrecut cateva ore alaturi de ea si de Vali.

Inainte de a ne desparti s-au stabilit, in mare, detaliile pentru urmatoarea intalnire.

Cam asa a fost la Bustelion, cine are sa zica mai multe sa scrie un articol.

Sa ne vedem cu bine si data viitoare! (inimioare, imbratisari)

Comentarii (13)

14.02.2018, 11:34

Ca de obicei a fost super. Si noi de abia asteptam urmatoarea intalneala.

14.02.2018, 20:02

Va felicit pentru aceste zile frumoase petrecute impreuna!

15.02.2018, 22:35

Cu mana pe inima spun ca nu am dansat si cantat atat in ultimii cinci ani ca la Bustelionul acesta Karaoke cum am stiut si cum am putut ) .Singurul regret este ca nu am prins macaronsul decat in imagini Alta data vorbeam de reintalnirea de vara dupa vreo sapatamana ,acum nici nu ne-am despartit si deja puneam tara la cale

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!