Catina cu miere

Postat de Sidy in Fructe pe 1 Feb 2015, 15:14

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Acum cand vremea este tot mai schimbatoare , iar iarna ...e mai mult toamna,pentru intarirea imunitatii va recomand  catina cu miere, buna atat pentru copii cat si pentru adulti.

Catina este extrem de bogata in vitamine si minerale in timp ce mierea scade din nivelul colesterolului, are actiune relaxanta, antibacteriana, potrivita pentru cei cu probleme cu ficatul, splina sau stomacul.

ALIMENTE necesare pentru 2 portii :

100 g catina

6 linguri miere

10 cuisoare

2 ramurele menta

 

Spalati catina si menta.

Catina o puneti intr-un borcan si adaugati mierea, cuisoarele si menta bine scursa de apa.Mierea trebuie sa acopere toate produsele.

Borcanul se tine la rece in frigider.

Se consuma o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Pofta buna sa aveti si mai ales, sanatate multa !

Comentarii (4)

Ina

Ina
01.02.2015, 15:53

Miere consumam zilnic, dar catina nu am incercat

01.02.2015, 16:18

04.02.2015, 08:51

Da Claudia, ai dreptate ! Incerc sa corectez.
Multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!