Ceva de gandit si de savurat, din 8 noiembrie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 7 Noi 2012, 10:34

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

 Din 8 decembrie la TV Paprika puteti urmari - Ceva de gandit si de savurat

 

Gazda emisiunii este Claire Thomas, in varsta de 23 de ani.

 

Ea va prezinta o varietate de alimente din intreaga lume si va invata cum puteti prepara retete usoare dar delicioase in propriile camine.

 

Pasiunea lui Claire pentru gastronomie nu are limite.

 

Ea se afla mereu in cautare de noi retete sanatoase, in timp ce isi indeplineste visul de a-si impartasi entuziasmul si cunostintele gastronomice cu telespectatorii.

 

Ceva de gandit si de savurat

 

Din 8 noiembrie, de la ora 19:25, de luni pana vineri

 

www.tvpaprika.ro

 

Comentarii (2)

09.11.2012, 00:53

O fi tinerica, dar poate invatam ceva de la ea

11.11.2012, 12:32

eu presupun ca este doar liantul care face sa e transmita doar ceea ce doar isi insuseste de la cei care o invata oricum e un lucru bun chiar daca este tanara si cum se mai zice pe la noi ,,,nu are experienta,,,timpul le rezolva pe toate

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!