Cum se curata o rodie

Postat de Mitinita in Tehnici pe 28 Ian 2012, 21:15

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Am avut o data 60 de kg de rodii:)) pacat ca pe vremea aceea nu a dat peste mine asa de tare experimentarea:)

Metoda aceasta imi este cunoscuta:

http://www.youtube.com/watch?v=htDwG3T04LI&feature=related

Iar peste aceasta metoda tocmai am dat:

http://www.youtube.com/watch?v=-qfQ3_N7S6Y&feature=related

Am incercat sa fac un orez cu "bijuterii" (jewelled rice) si am folosit seminte de rodie,rezultatul a fost spectacular.

 

Comentarii (14)

29.01.2012, 12:26

foarte tare ,am sa fac si eu la fel de acum in colo ,eu despre rodi ce am mai citit si mi s-a parut interesant a fost ca acum multi ani femeile le mancau ,si cica le ajutau pentru a nu ramane gravide ,ca un fel de anticonceptional ,si de altfel sunt bune pentru colesterol il scade

30.01.2012, 07:40

Interesante metodă şi în mod clar cu mai puţină mizerie în bucătărie.

01.02.2012, 07:50

bd Interesante toate filmuletele. Noua ne plac rodiile foarte mult :- Eu le tai in doua pe orizontala si apoi le lovesc cu lingura ca in primul film....In al doilea film, cred ca pierzi mult din sucul lasat....
Bravo Miti...mai vrem filme si cu altceva

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București