De ce ne supărăm?

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 23 Oct 2011, 21:32

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

 

 

Încă de la începutul sosirii mele aici am fost întâmpinată cu bucurie şi am simţit că fac parte dintr-o mare familie. Familia bucătăraşilor. Dacă mamele şi bunicile noastre aveau minunatele caiete cu reţete, noi, astăzi ne bucurăm de o descoperire senzaţională, internetul. Aşa am reuşit să transformăm banalele caiete cu reţete în bloguri interesante, pline de viaţă şi pasiune. Aici ne scriem reţetele noastre, ne împărtăşim secretele şi ne sfătuim una pe cealaltă. Este spaţiul nostru intim şi special. Locul unde ne simţim apreciate şi unde suntem răsfăţate. Pentru mine este locul special unde mă întâlnesc cu fiica mea. Este locul de unde atunci când doreşte o reţetă de la mine, poate să o ia. Este caietul meu cu reţete.

Sunt printre noi bucătăraşi dornici de competiţie, care vor să participe la multe concursuri,  care vor să câştige. Sunt bucătăraşi care se simt bine numai dacă îşi publică reţetele sau care doar fac comentarii. Unii sunt deosebit de activi, publică multe reţete,  articole sau fac multe comentarii. Sunt foarte pasionaţi şi deosebit de competitivi. Unii au mai mult timp la dispoziţie, petrec mai mult timp în bucătărie sau la calculator. Alţii sunt mai energici, mai plini de viaţă. Alţii sunt mai domoli şi se simt bine în postura de spectatatori.  Unii sunt mai tineri, alţii sunt mai în vârstă. Dar toţi facem parte din acest ceva special numit bucătăraş.ro

 A fost alegerea noastră. A fost alegerea fiecăruia în parte.  Este adevărat că fiecare are, poate , o nemulţumire, o insatisfacţie. Dar lucrurile trebuie împărtăşite, discutate. Şi lămurite.

 Nu ştiu dacă o reţetă poate aparţine unei singure persoane. Fiecare a adăugat sau a eliminat ceva, sau poate a respectat o anumită reţetă cu sfinţenie.  Nu stiu dacă poţi să spui că numai tu ai contribuit la crearea acelei reţete. Dar poţi să spui cu certitudine că acea mâncare, sau prăjitură, sau tort pe care l-ai publicat este al tău. Cred că de multe ori devenim infatuaţi şi nu este deloc bine. Nu trebuie să ne denigrăm şi să folosim replici dure şi acide la adresa unora dintre noi. Fiecare este mândru de ceea ce face şi cine suntem noi ceilalţi să-l dezamăgim?

Iubesc acest loc minunat  şi sper să rămână la fel de primitor şi de aici înainte.

 

 

Comentarii (35)

25.10.2011, 19:34

este Mona ca m-am gandit bine?

25.10.2011, 19:40

mai Dia da tu intotdeauna esti la obect

25.10.2011, 19:45

Mona ma straduiesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!