Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Cristi_Roman in Bucataras hai hui pe 7 Oct 2010 | 7013 vizualizari
mancarea facatuta la tara, nu cred ca are termen de comparatie, dupa parerea mea e cea mai buna, tare scumpa bunica
ei bine cu aceste 2 feluri de mancare mai intors in trecut amintindu-mi de anii copilariei cand mamaie taia o gaina din curte si facea o mancare de si acum ii simt mirosul si gustul.........si ce-mi place zeama aia aurie care numai de la o gaina de curte o vezi in oala..........frumos a trebuit sa mai fie iar cand mancarea e gatita de bunica are un gust aparte.
Multumesc, ma bucur c-am trezit amintiri frumoase. Sa aveti o zi buna!
hmm arata super mancarea
sI mama mai face din cand in cand o supica de cocos sau gaina de casa .... cand mai taie tata vreunul ...
Gaina sau cocosul de la tara nu se compara cea cu cea din comert !
multumim Cristi ca ne-ai readus un pic in amintirile copilariei din curtea bunicilor. Imi e dor de acele vremuri
Asteptam articolul cu Cheile Dambovicioarei.
ca si mancarea de la tara nu e niciuna gustoasa din toate punctele de vedere si daca o mai prepara si bunica e nemaipomenita
exista mancare si in special ciorbita care numai bunica o face asa cum stie ea ,cu un gust aparte
...Ce buna ar fi o supa de tara cu taitei de casa!...sau si un pilaf cu grasime de pasare de tara!!!...
amintiri, amintirice frumos
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult