Durerea de gat trece cu dafin

Postat de Bunica in Condimente pe 19 Ian 2013, 18:12

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

Va retin atentia cu un scurt articol pe care l-am gasit in Clik.Poate va fi de folos la un moment dat.

Dafinul este un condiment care da savoare mancarurilor,insa beneficiile lui nu se opresc aici.Dafinul se foloseste cu succes si in medicina populara. Folositi-l cu incredere in cazuri de bronsita si infectiile ale sinusurilor.Are capacitatea de a reduce spasmele musculare, stimuleaza intelectul, reduce anxietatea si starea de extenuare nervoasa.

Folosirea sa in alimentatie este strans legata de proprietatile dafinului de a creste puterea de digestie si de a elimina efectul intoxicatiilor. Frunzele acestui arbust au calitati diuretice,fiind in acelasi timp si un stimulent al apetitului.Durerile de gat trec mai repede daca se face gargara cu apa clocotita in care s-au pus cateva frunze de dafin.

Comentarii (15)

21.01.2013, 02:06

Interesant! Sotul meu, in perioada adta, mereu il doare gatul! O sa incerc si varianta ata!

21.01.2013, 18:35

Lau

Lau
22.01.2013, 18:56

interesant

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!