Esenta pentru prajituri- o mare minciuna cu arome

Postat de laura_n in Condimente pe 26 Iun 2012, 16:01

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Esenta este forma cea mai concentrata a unui produs, fie el lichid sau solid, mai ieftin sau mai scump.

Deci, ingredientele sunt:

apa

propilenglicol ( Propilen glicolul, E 1520,  este un alcool folosit in industria alimentara atat ca umidifiant, cat si ca agent de dispersare. Se mai foloseste si pentru dizolvarea cat mai buna a unor coloranti si arome alimentare, ceea ce inseamna ca poate fi gasit in unele alimente fara a fi trecut pe eticheta. Este materie prima in industria farmaceutica si cosmetica si se foloseste ca agent conservant si antimicrobian in industria alimentara. Este substanta principala ce se regaseste in lichidul de reincarcare pentru tigarile electronice!!!!!

aroma colorant caramel simplu.

 

Deci, unde este vanilia????? ce cauta substanta asta care se foloseste la tigara electronica??

 

Iar eu foloseam din plin aceasta minciuna aromata la prajituri.

De azi inainte, voi utiliza doar pastaia de vanilie si romul autentic de baut :))

Mai scumpe, dar adevarate! 

Comentarii (6)

01.07.2012, 15:15

01.07.2012, 15:44

31.07.2012, 19:01

dar se stie decand lumea ca ce este scump este mai bun,bravo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!