Iaurtul

Postat de robert_b in Cu de toate pe 19 Iul 2014, 10:50

Iaurtul este o sursa excelenta de calciu,proteine,riboflavina si vitamina B12.150de gr. de iaurt furnizeaza 210 mg de calciu,mult peste un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Consumul de iaurt natural intareste sistemul imunitar datorita faptului ca incurajeaza inmultirea bacteriilor bune din intestine.La randul lor,acestea favorizeaza digestia si previn infectiile la nivelul tractului digestiv.Un termen de valabilitate lung-pentru iaurturile din comert-inseamna ca laptele a fost pasteorizat si nu mai contine bacterii vii.Iaurtul este esential pentru cei care lupta cu ostroporoza.Este indicat  si celor care i-au antibiotice. Iaurtul degresat contine mai mult calciu decat cel normal. (285 mg. la 150 g) 

Sursa photo:realitatea.net

 

Comentarii (3)

19.07.2014, 11:08

21.07.2014, 19:38

Robert, articolele publicate fara citarea sursei (text si poze) nu vor fi aprobate in site.

21.07.2014, 22:01

Multumesc de sfat!Nu stiam

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia