Incercati la blaturi sa amestecati galbenusurile cu praful de copt ...

Postat de becas94 in Tehnici pe 18 Noi 2013, 16:39

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Ma bucur ca am dat like si am intrat si eu in randul celor care prefera sa gateasca , si nu doar  sa manance . Este un site fantastic,  gasesti de toate.

Asa ...de inceput vreau sa va dau si eu  sfat .Incercati la blaturi sa amestecati galbenusurile cu praful de copt si o sa vedeti rezultatul . Eu fac mereu cu visine, stafide, caise si nu se lasa deloc .

Comentarii (4)

18.11.2013, 22:56

19.11.2013, 22:39

Bine ai venit!

Multumim de sfat!

19.11.2013, 22:49

Bun venit
Pai te asteptam si cu retete,o sa le citim cu mare atentie,chiar si partea de Tipsuri
Suntem deschisi la orice sfat bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!